ایران به عنوان یکی از بزرگترین قطب های تولید کننده پسته فندقی سبز در جهان شناخته میشود که انواع پسته را به بازارهای جهانی ارائه میدهد. پسته فندقی با بیشترین سهم از تولید ایران، بیشترین سهم را در صادرات پسته به کشورهای خارجی دارد. در ایران مراکز پخش پسته بسیار زیادی وجود دارد. بزرگ ترین مرکز پخش پسته فندقی این مجصول را با کیفیت و قیمت بسیار مناسبی به بازار عرضه مینمایند. جهت دریافت لیست قیمت این نوع پسته میتوانید به صورت آنلاین با مشاوران این مجموعه در تماس باشید.
مراکز فراوری پسته فندقی در ایران
این پسته فندقی شور بیشترین میزان باغات پسته در کشور را دارد.
و به دلیل سازگار بودن با شرایط آب و هوایی مختلف در نقاط مختلف کشور کشت میشود.
مهمترین شهرهای تولیدکننده این پسته در ایران عبارتند از:
- شهر زرند
- شهر رفسنجان
- شهر سیرجان
- شهر کرمان
- شهر بردسکن
- شهر دامغان
- و …
اما پسته تولیدی در مناطق مختلف برای فراوری عمدتا به نزدیک ترین مراکز فراوری پسته منتقل میشوند.
دراین مراکز پسته را ابتدا اصطلاحا چرخ میکنند و سپس شست و شو میشوند و وارد خشک کن میشوند. سپس در یک خط توسط نیروی انسانی پسته های فراوری نشده جدا میشود و پس از آن برای خشک شدن کامل به زیر نور آفتاب منتقل میشوند.
در ادامه فیلمی از فراوری پسته فندقی در این مرکز دیده میشود.
بازار فروش پسته در تهران
شهر تهران به عنوان مرکز تجاری پسته در ایران شناخته میشود.
این شهر علی رقم عدم تولید پسته، بیشترین حجم مبادلات پسته را به خود اختصاص میدهد.
بازار پسته تهران به دلیل حظور تجار و کارخانه داران بزرگ پسته از سراسر ایران، به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین مرکز خرید و فروش پسته شناخته میشود.
اکثر تجار خارجی برای خرید محصول مورد نظر خود به این بازار مراجعه مینمایند.
انواع پسته در کیفیت های مختلف و در تناژهای بسیار بالا در این بازار عرضه میشود و
به دلیل رقابتی بودن بازار، قیمت پسته در آن با شهرهای تولیدکننده آن تفاوت آن چنانی ندارد.
عوامل موثر بر قیمت گذاری پسته فندقی
قیمت پسته فندقی پایه و اساس تعیین قیمت دیگر انواع پسته ها میباشد از این رو آشنایی با عوامل موثر بر آن بسیار مناسب میباشد.
عوامل موقر بر قیمت این محصول به طور خلاصه عبارتند از:
- قیمت جهانی پسته
- نرخ دلار
- میزان صادرات
- میزان عرضه و تقاضا در بازار
- کیفیت پسته
- مرکز خرید پسته
- بسته بندی مورد نیاز
- و …
فروش پسته فندقی در بسته بندی های استاندارد صادراتی
برای صادرات پسته به کشورهای مختلف بسته بندی مناسب یکی از شرایط مهم میباشد.
از این رو اکثر صادرکنندگان پسته به دنبال مراکز هستند که این محصول را در بسته بندی های دلخواه آنها عرضه کند.
مهمترین بسته بندی مورد استفاده برای پسته، بسته بندی فله در گونی های 25 تا 50 کیلوگرم میباشد.
زیرا به لحاظ قیمت تمام شده برای خریدار بسیار بهتر و مناسب تر میشود.
این مجموعه با داشتن مراکز فراوری کاملا مکانیزه و کادری مجرب، آماده همکاری با تمام خریداران و صادرکنندگان در نقاط مختلف ایران و جهان میباشد.
این مجموعه انواع بسته بندی های استاندارد را مطابق نظر مشتری ارائه میدهد.
جهت مشاوره و خرید این محصول با مدیر فروش این مجموعه در ارتباط باشید.